sunnuntai 25. elokuuta 2013

Hollywood rinnat -rankkaus

25.8.2013

Olen huviksenut ryhtynyt kaivamaan Internetin ihmeellistä maailmaa naisen rinnoista. Löysin mm. sivuston, jossa luetellaan elokuvissa esiintyneet top 25 rinnat. Jutun otsikko ”Golden Globes” sai minut hymyilemään. http://www.gq.com/entertainment/movies-and-tv/200502/best-breasts-boobs-film-history#slide=1 

Rinnan korjausleikkauksessahan on se kiva puoli, että samalla hinnalla (32 euroa per sairaalapäivä ja joitakin muita käyntimaksuja) saa vatsaleikkauksen (mikäli uuden rinnan iho otetaan vatsasta), ja joskus myös toisen rinnan kohotuksen/muotoilun, jos sattuu oikein kiva kirurgi kohdalle ja se katsotaan tarpeelliseksi. Minulle sattui. Tokaisin hänelle vastaanotolla vatsasiirrännäisestä puhuttaessa, että vähän kuin kampaamossa niin täälläkin voi heittää: ”Kaiken ylimääräisen saa sitten ottaa pois”. En ole viimeiseen kahteen vuoteen jaksanut juuri stressata vatsapömpöstäni, jota olen kunnioitettavasti kerryttänyt mm. syömällä Michelin ravintoloissa ympäri Eurooppaa ja Aasiaa. En, vaikka minulta on kysytty ainakin kolme kertaa iloisesti: ”Heeei, oletko sä raskaana”. En ole viitsinyt hämmästyttää kysyjää vastaamalla että: ”En ole raskaana, vaan kasvatan vatsaani, jotta siitä saadaan hieno toinen rinta. Ei ainakaan jää koosta uupumaan” ;-) 

Laihduttaminen ennen leikkausta on sallittua, mutta kuten kirurgini ensimmäisellä käynnilläni totesi: ”Kyllä sä voit laihduttaa, mutta laihduttaessa noi naisten vatsapömpöt lähtee vasta vikaksi”. Päätin siis suosiolla olla laihduttamatta ja nauttia kesäherkuista. Enkä ole katunut päiväkään.

PS. Oma suosikkini on Jamie Lee Curtis :-) Tuli tässä samalla mieleen että tiettävästi esiinnyn syksyllä ulos tulevassa ulkomaisessa elokuvassa...Olenkohan ensimmäinen yksirintainen nainen elokuvahistoriassa ;-)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti